HOŞGELDİNİZ

Bende size bir iyilik da bundan sonra kendi şiirlerimi buradan paylaşıyorum

Sayfalar

26 Şubat 2012 Pazar

NORMAL GÜNDEN DUYGULAR

Bazen dengesizleşir insan kafası karışır ve çevresindekilere zara verir. Bu kimi zaman çok sevdiği içindir. Kimi zamanda kıskançlık ve haset içindir. Ama zara her ikisinde de kaçınılmazdır.
Bu baş ağrılarına yol açar. Acınası durum nefsin hoşuna gider eve yerinde duramaz olur. Bu yüzden baş ağrıları başlar. Bazen sormak gerekir, sesinin gür olması gerekir sormak için, dur demek için ve zarar verenleri engellemek için.

Titremek insanın içine alabilecek ve etrafını sarabilecek bir his. Sebepleri korku, heyecan ve sinir aslında daha bir sürür sebebi var. Bazen de hastalık
Sıkılıyorum, karnın ağrıyor, üzülüyorum. Hayatımızda sıraladığımız ve ertelediğimiz şeyleri düşünmek karnını ağrıtır insanın. İşte bende de öyle oluyor.
Ders çalışmak bir öğrenci için “Azabun şedid” gibi, çünkü nefis ilmi terk ediyor. Ve uyku oyun ve şehvet bunları nefis besliyor.
Heyecan şuan duyduğum şey. Korku? Hayır hissetmiyorum. Acı? Kime karşı kendime mi? Hayır oda yok. J Ama uykusuzluk ve uyuma, yaptıklarımın nedenini sorgulama, işte o şu anda içimi titreten şey.
Şuan yazdıklarımın anlamsızlığı benim şu anda ve 2 saat içinde duyduğum duyguların tercümesidir.. Tablo ortada ve kendimi anlamak için bilinmeyeni bilinmeyen sayıda bir denklemin çözümünü arıyorum. Ama bulmak belki yardımcı olacak. Onu da arıyor değilim. Sadece kendimin karmaşık yapısını analiz edecek bir babayiğit var mı bakıyorum. Ama yok galiba bulmak zor, kim kendini çözmüş ki baka yardımcı olsun.

1 yorum:

Adsız dedi ki...

Winstar WiFi Test - Thtobet カジノ シークレット カジノ シークレット 카지노 카지노 500The utah jazz clippers prediction, correct score prediction

Yorum Gönder